Tocatico-Tocatà19, 20 i 21 d'abril de 2018 | diversos horaris | Teatre Rialto

Tocatico-Tocatà


Intèrprets
Rafa Sánchez
Juanjo Villarroya
Anna Fonollosa

Coproducció
Factoría los Sánchez
Imaginary Landscape Factory

Horaris: 
19 i 20 d'abril (funcions escolars i per a grups) 10.00 h i 11.45 h
21 d'abril 17.00 h i 19.00 h

Edats recomanades: de 0 a 5 anys
Aforament per a 120 persones per sessió
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆


Tocatico-Tocatà

L’obra transcorre durant una nit de pesca a la Mediterrània. El transcurs d’una nit de pesca que ens relatà el mateix Carles. A escena, només el so de la mar. Amb les notes d’una peça de Santos, apareix un artefacto híbrid entre barca i piano, anem construint els elements visuals que conformaran l’espai escènic, pengem la lluna, encenem els estels i donem molta importancia al silenci (Santos per a nadons, Cage per a nadons). 
El piano és infinit, tot surt del seu interior: es desplega, li surten òrgans humans, un univers dins del piano…
El piano roda per l’escenari i la música de Santos és el text de l’obra: LE-RO-LA-LEEROO, BOP BI BOP, UAAAAAAA, TO-CA-TI-CO-TA-CA-TA, GIC GIC GIC. 

Sortim a pescar i ens pesquen. Final.

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Tocatico-Tocatà

La obra transcurre durante una noche de pesca en el Mediterráneo. El transcurso de una noche de pesca que nos relató el mismo Carlos. En escena, sólo el sonido de mar. Con las notas de una pieza de Santos, aparece un Artefacto híbrido entre barca y piano, vamos construyendo los elementos visuales que conformarán el espacio escénico, colgamos la luna, encendemos las estrellas y damos mucha importancia al silencio (Santos para bebés, Cage para bebés).

El piano es infinito, todo sale de su interior: se despliega, le salen órganos humanos, un universo dentro del piano ...

El piano rueda por el escenario y la música de Santos es el texto de la obra: LE-RO-LA-LEEROO, BOP BI BOP, UAAAAAAA, TO-CA-TI-CO-TA-CA-TA, GIC GIC GIC.
Salimos a pescar y nos pescan. Final.