Taller de creació sonora de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana
15 d'abril de 2018 | 19.00 h. | La Nau Centre Cultural de la Universitat de València. Sala Matilde Salvador

I Taller de creació sonora Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana


▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Pablo Rus Broseta, director artístic de la JOGV
Marc Garcia Vitoria, compositor resident de la JOGV

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
Taller de creació sonora de la JOGV - ENSEMS

L’Institut Valencià de Cultura juntament amb el Festival Ensems presenta la primera edició del Taller de creació sonora Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV) per a compositors i compositores nacionals i internacionals, dins del marc de la celebració de la 40ª edició del Festival Ensems que se celebrarà a la ciutat de València entre els dies 10 i 29 d’abril de 2018. 
Les peces seleccionades seran presentades per una selecció d’intèrprets de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana dins de la programació del Festival.

El taller tindrà lloc els dies 14 i 15 d’abril a la sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, i consistirà en assajos i lectures públiques de peces o fragments dels participants, i sessions de treball sobre les partitures.


Els responsables del taller seran Pablo Rus Broseta (director artístic i pedagògic de la JOGV) i Marc Garcia Vitoria (compositor resident de la JOGV), que guiaran els participants en la preparació, assaig i eventual correcció i millora de la música. 

Els joves creadors i creadores escollits per treballar les seues creacions amb la JOGV són Àngela Gómez, Juan Eiras, Adrián Garrido i Joan Gómez.

El concert de presentació de les peces escollides i obert al públic serà el diumenge 15 d'abril a les 19:30h a la mateixa Sala Matilde Salvador. 

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Taller de creación sonora de la JOGV - ENSEMS

El Instituto Valenciano de Cultura junto con el Festival Ensems presenta la primera edición del Taller de creación sonora Joven Orquesta de la Generalitat Valenciana (JOGV) para compositores y compositoras nacionales e internacionales, dentro del marco de la celebración de la 40ª edición del Festival conjunto que se celebrará en la ciudad de Valencia entre los días 10 y 29 de abril de 2018.
Las piezas seleccionadas serán presentadas por una selección de intérpretes de la Joven Orquesta de la Generalitat Valenciana dentro de la programación del Festival.

El taller tendrá lugar los días 14 y 15 de abril en la sala Matilde Salvador del Centro Cultural La Nau de la Universidad de Valencia, y consistirá en ensayos y lecturas públicas de piezas o fragmentos de los participantes, y sesiones de trabajo sobre las partituras.

Los responsables del taller serán Pablo Rus Broseta (director artístico y pedagógico de la JOGV) y Marc Garcia Vitoria (compositor residente de la JOGV), que guiarán a los participantes en la preparación, ensayo y eventual corrección y mejora de la música.

Los jóvenes creadores escogidos para trabajar sus creaciones con la JOGV son Ángela Gómez, Juan Eiras, Adrián Garrido y Joan Gómez.

El concierto de presentación de las piezas escogidas y abierto al público será el domingo 15 de abril a las 19: 30h en la misma Sala Matilde Salvador.