Nikka + Alba G. Corral
14 d'abril de 2018 | 22.00 h. | Centre del Carme, Sala Dormitori
Entrada gratuïta fins completar aforament

Nikka + Alba G. Corral

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆


Nikka

La barcelonina Nikka és una rara avis de l'experimentació, els seus inicis en el món de la producció musical i l'electrònica de ball com a Dj li confereixen una frescor inusitada a un treball cada vegada més experimental i introspectiu. La incansable voluntat d'endinsar-se en territoris aspres de l'electrònica l'ha portat arreu d'Europa en solitari o amb col·laboracions com la que manté amb l'artista visual Alba Corral.

Nikka presentarà el que ha sigut el seu darrer treball discogràfic, una obra fosca i penetrant que ha desenvolupat i compost a la freda Suècia on ha tingut l'oportunitat de treballar en el prestigiós laboratori d'experimentació electrònica EMS d'Estocolm. El resultat, The Baltic Sea From my Window és una obra que reconstrueix a través de paisatges electrònics allò viscut a la bora del Bàltic suec.


Edu ComellesAlba G. Corral
Alba G. Corral (b. 1977 - Madrid) amb base a Barcelona: Artista visual, desenvolupadora de codi i docent. Amb formació en enginyeria informàtica, Corral ha estat creant art utilitzant el programari durant l'última dècada. La seva pràctica s'estén a través del viu, vídeo, els mitjans digitals i la instal·lació. A través de diferents pràctiques artístiques explora narratives abstractes.
El seu nom s'ha donat a conèixer mitjançant les seves actuacions audiovisuals en viu on s'integra la codificació i l'elaboració, en col·laboració amb músics en temps real.
En el marc de la docència ensenya programació visual enfocada a dissenyadors i artistes en diferents espais tant en xerrades, tallers i workshops. Dedicats al codi creatiu amb eines de programari Lliure (processing).
 És comissària al festival Eufònic.▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆


Nikka

La barcelonesa Nikka es una rara avis de la experimentación, sus inicios en el mundo de la producción musical y la electrónica de baile como Dj le confieren una frescura inusitada a un trabajo cada vez más experimental e introspectivo. La incansable voluntad de adentrarse en territorios ásperas de la electrónica le ha llevado por toda Europa en solitario o con colaboraciones como la que mantiene con el artista visual Alba Corral.


Nikka presentará lo que ha sido su último trabajo discográfico, una obra oscura y penetrante que ha desarrollado y compuesto en la fría Suecia donde ha tenido la oportunidad de trabajar en el prestigioso laboratorio de experimentación electrónica EMS de Estocolmo. El resultado, The Baltic Sea From my Window es una obra que reconstruye a través de paisajes electrónicos lo vivido a orillas del Báltico sueco.


Edu Comelles


Alba G. Corral
Alba G. Corral (b. 1977 – Madrid) con base en Barcelona : Artista visual , desarrolladora de código y docente. Con formación en ingeniería informática, Corral ha estado creando arte utilizando el software durante la última década. Su práctica se extiende a través del vivo, vídeo, los medios digitales y la instalación. A través de diferentes prácticas artísticas explora narrativas abstractas.
Su nombre se ha dado a conocer mediante sus actuaciones audiovisuales en vivo donde integra la codificación y la elaboración, en colaboración con músicos en tiempo real.
En el marco de la docencia enseña  programación visual enfocada a diseñadores y artistas en diferentes espacios tanto en charlas, talleres y workshops. Dedicados al código creativo con herramientas de software Libre (processing) .

Es comisaria  en el festival Eufònic.