Erissoma i Lucas Bolaño29 d'abril de 2018 | 13.30 h. | Centre del Carme, Sala Dormitori
Entrada gratuïta fins completar aforament

Erissoma&Lucas Bolaño

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆


Erissoma&Lucas Bolaño

La col·laboració entre els músics madrilenys Erissoma (David Mata) i Lucas Bolaño era inevitable: ambdós comparteixen generació i gustos similars. A partir d'una trobada casual i una proposta encara més inusual, el duo presentà l'any passat el seu primer disc de llarga durada Ping Pong publicat al segell d'electrònica experimental valencià, Audiotalaia.


L'àlbum recull un seguit de talls en forma de viatge d'anada i tornada en el que ambdós músics han intercanviat sons durant pràcticament un any sencer fins a concebre el disc definitiu. El resultat ha cristal·litzat en un disc complex i ple de matisos on els records a l'ambient electrònic de segells com 12k o Touch són evidents; i on paisatge sonor, guitarres dilatades i drones atmosfèrics es donen la mà demostrant un cop més la salut de l'electrònica experimental al nostre país.


Edu Comelles

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Erissoma&Lucas Bolaño
La colaboración entre los músicos madrileños Erissoma (David Mata) y Lucas Bolaño era inevitable: ambos comparten generación y gustos similares. A partir de un encuentro casual y una propuesta aún más inusual, el dúo presentó el año pasado su primer disco de larga duración Ping Pong publicado en el sello de electrónica experimental valenciano, Audiotalaia.


El álbum recoge una serie de cortes en forma de viaje de ida y vuelta en el que ambos músicos han intercambiado sonidos durante prácticamente un año entero hasta concebir el disco definitivo. El resultado ha cristalizado en un disco complejo y lleno de matices donde los recuerdos al ambiente electrónico de sellos como 12k o Touch son evidentes; y donde paisaje sonoro, guitarras dilatadas y drones atmosféricos se dan la mano demostrando una vez más la salud de la electrónica experimental en nuestro país.
Edu Comelles