Elías Merino29 d'abril de 2018 | 13.30 h. | Centre del Carme, Sala Dormitori
Entrada gratuïta fins completar aforament

Elías Merino

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆


Elías Merino

Elías Merino és un jove artista que s'ha passat els darrers anys immers estudiant a la prestigiosa escola de música de Huddersfield, Regne Unit. Si ja de per si, la seva trajectòria abans de marxar del país era prometedora, els anys a Anglaterra no han fet més que confirmar la projecció d'aquest músic experimental en diverses facetes de l'electrònica més marciana i computacional.

A Ensems, Merino presenta Ogive el seu darrer disc en col·laboració amb el músic britànic Chris Herbert i que ha estat publicat pel totèmic segell australià Room40. Ogive és un tour de force en el que ambdós autors teixeixen textures i paisatges electrònics buscant un llenguatge accessible sense renunciar a res. L'electrònica més sintètica buscant una ànima orgànica, apropant-se a la natura sense oblidar la seva arrel digital.


Edu Comelles▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Elías Merino
Elías Merino es un joven artista que ha pasado los últimos años inmerso estudiante en la prestigiosa escuela de música de Huddersfield, Reino Unido. Si ya de por sí, su trayectoria antes de irse del país era prometedora, los años en Inglaterra no han hecho más que confirmar la proyección de este músico experimental en varias facetas de la electrónica más marciana y computacional.

A Ensems, Merino presenta Ogive su último disco en colaboración con el músico británico Chris Herbert y que ha sido publicado por el totémico sello australiano Room40. Ogive es un tour de force en el que ambos autores tejen texturas y paisajes electrónicos buscando un lenguaje accesible sin renunciar a nada. La electrónica más sintética buscando un alma orgánica, acercándose a la naturaleza sin olvidar su raíz digital.


Edu Comelles