Spanish Brass27 d'abril de 2018 | 19.30 h. | Centre del Carme - Sala Refectori
Entrada gratuïta fins completar aforament

Spanish Brass


Carlos Benetó | trompeta
Juanjo Serna | trompeta
Manuel Pérez | trompa
Inda Bonet | trombó

Sergio Finca | tuba
Dani Flors | guitarra
David Xirgu | bateria

www.spanishbrass.com

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆


Make a Brazz Noise Here
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
Make a Brazz Noise Here

Make a Jazz noise here és el títol d'un dels treballs discogràfics més conegut d'aquest insòlit compositor i guitarrista nord americà anomenat Frank ZAPPA, autor de culte de les avantguardes de la Música Pop dels 60, 70 i 80.

El seu inclassificable perfil artístic i la seva estètica transgressora ens ha impulsat a crear un espectacle en el qual s'inclouen algunes de les seves peces més properes a la nostra veu metàl·lica, revestida amb elements electroacústics i bateria. 

Seduïts per la seva il·limitada imaginació creativa, influenciada per artistes tan dispars com Edgar Varèsse, Pierre Boulez, i músiques tan fascinants com el Blues, el Jazz o el Rhythm and Blues, ens ha estat impossible escapar de la poderosa temptació del seu Univers. En realitat Make a BRAZZ noise here, a banda d'un joc de paraules, és alhora un pretext experimental per donar-nos el gust de viure de prop la seva música, el seu missatge i la seva visió exclusiva de l'art del final del segle XX.

Spanish Brass

Spanish Brass és un dels quintets més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol. 

A més d’haver participat en alguns dels festivals més importants del món, ha tocat a la gala dels Premis Príncipe de Asturias en 1995 i ha enregistrat la música de l’obra teatral La Fundación de Buero Vallejo per al Centro Damático Nacional i la banda sonora de la pel·lícula Descongélate, de Félix Sabroso, per a la productora El Deseo. En 2017 ha rebut el I Premi Bankia al Talent Musical en la Comunitat Valenciana.

Ha publicat vint-i-dos treballs discogràfics, entre ells dos DVD-CD i un doble CD recopilatori, que mostren les seues múltiples facetes. Cada any organitza dos festivals de vent-metall: Spanish Brass Alzira - SBALZ ( www.sbalz.com) i el Brassurround (www.brassurround.com).


Spanish Brass està patrocinat per Buffet Group i toca amb trompetes B&S, trompa Hans Hoyer, trombó Courtois i tuba Melton. A més, rep el suport de l’Institut Valencià de Cultura i del Ministerio de Cultura-INAEM.

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

Make a Brazz Noise Here

Make a Jazz noise here es el título de uno de los trabajos discográficos más conocido de este insólito compositor y guitarrista norteamericano llamado Frank Zappa, autor de culto de las vanguardias de la Música Pop de los 60, 70 y 80.

Su inclasificable perfil artístico y su estética transgresora nos ha impulsado a crear un espectáculo en el que se incluyen algunas de sus piezas más cercanas a nuestra voz metálica, revestida con elementos electroacústicos y batería.

Seducidos por su ilimitada imaginación creativa, influenciada por artistas tan dispares como Edgar Varesse, Pierre Boulez, y músicas tan fascinantes como el Blues, el Jazz o el Rhythm and Blues, nos ha sido imposible escapar de la poderosa tentación de su Universo . En realidad Make a Brazza noise here, además de un juego de palabras, es a la vez un pretexto experimental para darnos el gusto de vivir de cerca su música, su mensaje y su visión exclusiva del arte del final del siglo XX.

Spanish Brass

Spanish Brass es uno de los quintetos más dinámicos y consolidados del panorama musical español.

Además de haber participado en algunos de los festivales más importantes del mundo, ha tocado en la gala de los Premios Príncipe de Asturias en 1995 y ha grabado la música de la obra teatral La Fundación de Buero Vallejo para el Centro Damático Nacional y la banda sonora de la película Descongélate, de Félix Sabroso, para la productora El Deseo. En 2017 ha recibido el I Premio Bankia al Talento Musical en la Comunidad Valenciana.

Ha publicado veintidós dos trabajos discográficos, entre ellos dos DVD-CD y un doble CD recopilatorio, que muestran sus múltiples facetas. Cada año organiza dos festivales de viento-metal: Spanish Brass Alzira - SBALZ (www.sbalz.com) y el Brassurround (www.brassurround.com).

Spanish Brass está patrocinado por Buffet Group y toca con trompetas B & S, trompa Hans Hoyer, trombón Courtois y tuba Melton. Además, recibe el apoyo del Instituto Valenciano de Cultura y del Ministerio de Cultura-INAEM.