Alba G. Corral + Combray


Dissabte 2 de juliol | 21:30 h.
Claustre renaixentista // Centre del Carme
_Alba G. Corral
Artista visual

Combray 
Electrònica
_


Comissariat per: Edu Comelles.


Alba G. Corral & Combray

Colofó per al Festival Ensems amb una proposta audiovisual que busca reivindicar el paper de la creació visual en directe de la prestigiosa creadora Alba G. Corral i el seu diàleg amb l'electrònica ambiental de Combray. El trio transformarà el Claustre renaixentista del Centre del Carme en un espai oníric, abstracte i ple de textures.

_

Des de la tenda de culte de Barcelona Ultra-Local al segell Foehn records, Combray han passat de tocar per a quatre amics i editar la seua primera demo en cassette a treure el seu primer LP en un segell de referència, Ullapool, que han presentat en diversos festivals.

Ambient lluminós i planador, carregat de textures i detalls, és el que factura el grup format per Raúl Burrueco (també guitarrista en Tannhäuser) i Paqui Timoneda. Sons orgànics on barregen guitarres i electrònica, amb resultats totalment onírics, recreant paisatges imaginaris i desconeguts, que en directe reforcen la seua qualitat hipnòtica gràcies a les creacions visuals d'Alba G. Corral.

Corral ha portat el seu treball per festivals de tot el món ‒des de Sònar Barcelona a Sant Francisco‒ i ha treballat amb artistes com Jon Hopkins, Lone o Arbol, convertint-se en tota una referència. En aquesta nova col·laboració, que ja han presentat en festivals com Vallsonora i Eufònic, els paisatges digitals abstractes d'Alba es fondran amb els sons atmosfèrics de Combray.

_

+ INFO:
www.blog.albagcorral.com

Escolta:


  Tornar