Phonopticon


Dissabte 2 de juliol | 21:30 h.
Refectori // Centre del Carme

_Phonopticon 

Alberto Lopes
Gustavo Costa
Henrique Fernandes
José Alberto Gomes
Ricardo Jacinto

Comissariat per: Edu Comelles.

Phonopticon

Phonopticon és sens dubte una de les propostes experimentals més sorprenents que podrem gaudir al Festival Ensems d'enguany. El projecte bé emparat i avalat per l'associació cultural Sonoscopia amb base a Porto (Portugal). Sonoscopia és un dels nodes contraculturals més actius de l'escena sonora portuguesa i entre les seues files compta amb un llistat envejable de grans improvisadors i músics del país veí.

Phonopticon reuneix en un mateix espectacle cinc dels més actius membres d'aquest cluster portugués de la música experimental. Alberto Lopes, Gustavo Costa, Henrique Fernandes, José Alberto Gomes i Ricardo Jacinto seran els músics encarregats de posar en marxa, a la sala Refectori, aquesta proposta que agafa la idea decimonònica del panòptic i l'exporta al terreny de la lliure improvisació i el qüestionament de la performativitat en escena.

Al cap i a la fi, Phonopticon és una bona mostra de l'estat de gràcia de la creació sonora experimental a Portugal de la mà d'un dels seus projectes més interessants, actius i dinàmics, l'Associació Sonoscopia.

_

+ INFO:

_

Escolta:
  Tornar